Selle aasta alguses uue ja modernse hingamise saanud Vana Toomase kohvik-restoranis saab nüüd proovida värsket menüüd, mille on kokku pannud restorani uus peakokk Karl Ever.
Sügistalvises menüüs annavad nooti õrnad, vürtsised ja tummised toonid.
„Uue menüü kokkupanekul lähtusime sellest, et saaksime oma külastajatele pakkuda võimalikult puhtaid eestimaiseid maitseid ja kasutada selleks kohalikku toorainet, köögivilju ja metsasaaduseid. Näiteks on meil menüüs metskitse tartar koos hõrgu paprikamajoneesiga, mille valmistame ise kohapeal, samuti ka metssea pajaroog, koha ja vutt,“ ütleb peakokk Karl Ever, kes liitus Vana Toomase perega mõned kuud tagasi.
Loomulikult on saadaval ka klientide aegumatud lemmikud, seda veidi uuenenud kujul.
„Näiteks pakume seakõhtu klassikalises valgeveini-sinepikastmes röstkartuliga, mille juurde serveerime praekapsast, mis sobivad kokku kui valatult,“ lisab Ever.
Uuenenud Vana Toomas
Vana Toomas avas end värskel ja uuendatud kujul 2023. aasta alguses.
Lisaks ruumide värskendamisele on restoran liikunud ka toitudega modernses suunas, austades samal ajal Eesti traditsioone ja klassikat.
Uuest menüüvalikust leiab kindlasti sobiva roa nii kohalik restoranikülastaja kui ka turist, kes tahab Eesti maitsetega lähemalt tutvuda.
Jahedamatele ilmadele mõeldes on menüüsse lisandunud näiteks safraniga krevetid, mille kuum leem teeb seest kuumaks ja paneb põsed mõnusalt õhetama.
Ootame sind külla!
Asume täpselt Raekoja vastas, Raekoja plats 8.
Meie juures saad korraldada ka koosviibimisi ja sünnipäevi.
Võimalus on broneerida kogu 2. korrus, kus oma seltskonnaga privaatselt õhtut veeta.